VRLO KORISNO

Uz pomoć aplikacije ZETcheck doznajte kad vam točno dolazi tramvaj

ZETcheck
Foto: ZETcheck
1/2
18.03.2014.
u 12:14

Aplikacija je besplatna, a zasad postoji samo verzija za Android

Koliko vam se puta dogodilo da u Zagrebu čekate tramvaj koji nikako da dođe? Ili da pješačite nekoliko kilometara jer niste sigurni kad dolazi idući noćni autobus? Studenti FER-a napravili su aplikaciju ZETcheck koja bi korisnicima trebala pokazati točnost dolaska autobusa i tramvaja u sekundu.

Korisnici uz pomoć aplikacije mogu doznati i gdje se nalaze najbliže tramvajske i autobusne stanice te trenutačne lokacije tramvaja i autobusa.

Aplikacija je besplatna, a zasad postoji samo verzija za Android, i to inačicu 2,2 i novije. Trenutačna ocjena aplikacije na Google Playu je 4,8.

Autorima je sada prioritet izrada verzije za iOS i poboljšavanje trenutačne verzije za Android. Verzija za Windows Phone trenutačno nije u planu zbog relativno male zastupljenosti na tržištu, no autori dodaju da bi u slučaju izrazite zainteresiranosti mogli predstaviti i tu verziju.

>> Što sve proživljavamo u tramvajima? Prate li to u ZET-u?

Komentara 2

Avatar gladnijura
gladnijura
13:56 18.03.2014.

Fala Bogu da je to netko izradio. Sad bi FER-u Banditić trebao nešto i upiknuti!

FR
frodododo
14:53 18.03.2014.

ne znam...meni je koristan i onaj display....najcesce pogodi, aj sad minuta dvije nekad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije