Priznanje

Portal "m.vecernji.hr" je najbolji u regiji po izboru Web Festa

m.vecernji (1)
Foto: VLM
1/3
26.11.2010.
u 22:30

Nakon dva mjeseca natjecanja između 1700 sajtova iz cijele regije (Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Slovenije) u 17 kategorija, večeras su u duhu hollywoodskog Oskara dodijeljene pobjedničke Web Fest statue.

U beogradskom Studenskom kulturnom centru dodjelom nagrada za najbolje web portale i projekte završen je Web Fest 2010., najveći regionalni internet festival, a Večernji list je u kategoriji mobilnih aplikacija proglašen najboljim zahvaljujući svojoj "m.vecernji.hr" verziji portala koju je kreirala tvrtka Trikoder.

Nagradu za Večernjak primio je Jure Šulentić, direktor digitalnih medija Večernjeg lista.

Nakon dva mjeseca natjecanja između 1700 portala iz cijele regije (Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Slovenije) u 17 kategorija, večeras su u duhu hollywoodskog Oskara dodijeljene pobjedničke Web Fest statue.

Najbolje portale i projekte birao je žiri koji su činili internetski, marketinški i poslovni stručnjaci dok je publika glasala za najbolji portal u regiji.

Na festivalu su dobro prošli hrvatski predstavnici, osim Večernjaka važnu je nagradu osvojio portal 24sata.hr koji je proglašem najboljim informativnim portalom u regiji.

Od ostalih hrvatskih predstavnika nagrade su još dobili: webwork-studio.org (za personalni portal), gadgeterija.net (blog), mojarijeka.hr (E-uprava), coolinarika.com (magazin) i matkostankovic.com (vizualni dizajn) dok su nagradu za internet marketing dobili Bruketa&Žinić.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:03 26.11.2010.

dobra je aplikacija. zna puknuti na slabom linku (kod inicializacije). komentari su bolji dio vecernjeg (i mnogih drugih novina) i slazem se s postom prije moga, da jos ima komentare bila bi savrsena.

Avatar fly
fly
23:21 26.11.2010.

sad je pitanje da li je rijec o aplikaciji ili siteu (posto je screenshot od mobilnog portala) @demijan - komentare imas na paid verziji app za iphone (nadam se da nisam fulao temu posto je clanak o aplikacijama;))

Avatar demijan
demijan
22:41 26.11.2010.

Kada biste još dodali i komentare te mogućnost komentiranja, gdje bi vam bio kraj? Za sada mi je homepage jedini portal na kojem se može i komentirati (da ne reklamiram), a rađen je također za mobile browsere....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije