AGENCY04

Prijave za Ljetnu školu programiranja traju još nekoliko dana, prijavilo se već više od 900 kandidata

AGENCY04
Foto: AGENCY04
1/3
16.06.2020.
u 10:28

Početak škole pod vodstvom vodećih developera tvrtke je 18. srpnja, a prijave traju do 22. lipnja

Treću godinu u nizu, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, AGENCY04, organizira besplatnu Ljetnu školu programiranja, a do kraja prijava ostalo je samo još nekoliko dana. 

Od početka prijava, na Ljetnu školu programiranja prijavilo se više od 900 kandidata, a prijave i dalje traju, sve do ponedjeljka 22.6. U tom se periodu prijavilo i 34% žena, što je odlična stvar budući da se programiranje u javnosti percipira muškim zanimanjem. 

Početak škole pod vodstvom vodećih developera tvrtke je 18. srpnja. Hackathon koji se organizira na završetku škole traje dva dana i starta 22. kolovoza.

Neki od polaznika Ljetne škole programiranja nakon završetka edukacije ostanu raditi u AGENCY04 za stalno, a jedan od njih bio je prošlogodišnji polaznik Tomislav Podunajec koji je opisao svoje iskustvo:

"Razlog mojeg upisa u ljetnu školu zapravo je bila sama znatiželja. Ljetna škola mi je pomogla da steknem samopouzdanje koje mi je trebalo da započnem svoju karijeru kao programer. Imao sam dosta sirovog znanja, stečenog na fakultetu i preko online tečaja, ali nisam imao toliko iskustva raditi 'prave' stvari. Na hackathonu sam upoznao super ljude s kojima sam se zajedno natjecao. To je bila odlična prilika koja mi je pružila iskustvo timskog rada, ali više je bila sama zabava raditi s ljudima koji su isto toliko investirani u stvari kao i ja. Nakon Hackathona su me pozvali na razgovor za posao i sad radim kao software developer u firmi. S obzirom na to da je skoro godina dana prošla od prijave na Ljetnu školu, malo mi je nevjerojatno za povjerovati da me puka znatiželja dovela do toga da počinjem razvijati karijeru u ovoj firmi."

Na besplatnu Ljetnu školu programiranja možete se prijaviti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije