Kupci, oprez!

S tržišta se povlači ovaj ajvar. Provjerite imate li ga kod kuće i nemojte ga konzumirati

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
1/2
25.08.2024.
u 12:15

"Zbog mogućeg rizika od ozljeda prilikom konzumacije, kupci trebaju obvezno poštovati opoziv i ne konzumirati proizvod", ističe Kaufland.

S tržišta se povlači proizvod Vipro Ajvar blagi domaći 550g, najbolje upotrijebiti do: 30.04.2026., broj serije: L7813V30H2N. O opozivu proizvoda izvijestio je Kaufland te naveo kako je proizvođač ajvara Mistral d.o.o., Put Supavla 1, 21 000 Split. Naime, ne može se isključiti rizik da se u proizvodu nalazi staklo. 

"Zbog mogućeg rizika od ozljeda prilikom konzumacije, kupci trebaju obvezno poštovati opoziv i ne konzumirati proizvod. Kupci mogu vratiti proizvod u bilo kojoj Kaufland trgovini te ostvariti povrat novca. Također vrijedi i za povrate bez predočenja računa", ističe Kaufland.

 

GALERIJA Trump, Bieber, Gates, Sinatra: Možete li prepoznati sve zvijezde koje su se našle s 'one strane zakona'?
1/15

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije