Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro

Suosnivač Instagrama najavio verziju za Android

'android_nnn_unu_0000'
12.03.2012.
u 14:49

Megapopularna aplikacija za iOS dosad je skinuta 27 milijuna puta. Verzija za Android najavljena je još u prosincu prošle godine.

Suosnivač Instagrama, megapopularne aplikacije za obradu i dijeljenje fotografija, koja je dosad bila rezervirana samo za Appleove uređaje, najavio je i verziju za uređaje s operativnim sustavom Android, prenosi Mashable. Aplikacija je lani proglašena aplikacijom godine za iOS, a dosad je skinuta oko 27 milijuna puta.

Nova verzija Instagrama trenutačno je u fazi testiranja, a trebala bi biti objavljena uskoro, rekao je Kevin Systrom u nedjelju dodajući da je verzija za Android u nekim stvarima bolja od one za Appleov iOS – brza je, odlično radi na velikim ekranima i može dijeliti fotografije putem Twittera, Facebooka, Tumblra i drugih mreža.

Systrom je verziju za Android najavio još u prosincu prošle godine. Odgovarajući na pitanje zašto je trebalo čekati tako dugo da se Instagram pojavi i na uređajima s Androidom, izjavio je da bi im u slučaju istovremene prisutnosti na oba operativna sustava bilo teško uvoditi inovacije na način na koji su to dosad radili.

– Ne mislim da nam je trebalo puno vremena, samo smo imali prioritete – rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije