Svjetsko natjecanje Volkswagenovih ovlaštenih servisa

Josip Mandić iz Hrvatske postao je viceprvak svijeta!

Volkswagen
Foto: PR FOTO
1/8
17.06.2015.
u 13:39

U Berlinu se u periodu od 27.05. do 30.05. u organizaciji proizvođača Volkswagen održavalo svjetsko međunarodno natjecanju u prodaji i postprodaji svih Volkswagen ovlaštenih trgovaca, a hrvatska ekipa pokazala je zavidne sposobnosti. Tako je u kategoriji ovlaštenih servisa gosp. Josip Mandić (djelatnik ovlaštenog servisa Porsche Inter Auto Jankomir) osvojio prestižno 2. mjesto u svjetskoj konkurenciji te 1. mjesto u Europi.

Međunarodno svjetsko natjecanje održavalo se je po šesti put. Tijekom razdoblja od nekoliko dana, stručnjaci su pokazali svoje teorijske i praktične vještine u raznim specijalističkim disciplinama. Provjere znanja su održane na raznim mjestima, kao što su Volkswagen akademija u Wolfsburgu, ali i na stazama trening centra u Berlinu.

Rezultat je još više impresivan, posebice ako u obzir uzmemo činjenicu da je u online kvalifikacijskim krugovima diljem svijeta sudjelovalo više od 20.000 natjecatelja od kojih je samo 250 natjecatelja dospjelo na međunarodno svjetsko natjecanje u Berlin.

Možemo svi biti ponosni na gospodina Josipa Mandića, ali i na ostatak ekipe iz Hrvatske koju su uz našeg prvaka činili Mladen Đurnić (tehničar VW marke AutoZubak Korivnica) i Alen Miketek (servisni savjetnik AutoZubak Sesvetski Kraljevec), te Hrvoje Bokulić (prodajni savjetnik AutoZubak Velika Gorica).

Još jednom, rezultati Retail Qualification World Championship 2015. pokazali su da uvoznik Porsche Croatia koji skrbi o kvaliteti rada ovlaštene VW mreže organizira školovanja i osposobljavanja visoke kvalitete, te da naši djelatnici imaju vrhunsko znanje i rade po najvišim svjetskim standardima. To znači da svi vlasnici Volkswagen vozila u Hrvatskoj mogu imati puno povjerenje u sve Volkswagen prodajne i servisne centre.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije