ZTC Velika Gorica

Želiš na Top Gear Live? Vidimo se na utrci ‘Brzi i žestoki’

street race
Goran Jakuš/Pixsell
22.05.2014.
u 12:24

Strastveni ljubitelji adrenalina i dobrih automobila - 24. i 25. svibnja očekujemo vas na utrci ubrzanja 'Brzi i žestoki' u Velikoj Gorici gdje će četiri sretnika osvojiti ulaznice za Top Gear Live!

Ova četvrta po redu utrka ubrzanja održat će se na ZTC-u Velika Gorica, a osim standardne utrke ubrzanja na četvrt milje, DB Trunk-a i Style-a, ove godine gledat ćemo i utrku motora na četvrt milje. Posjetitelji će moći uživati i u 'International Battle Time' - međunarodnom natjecanju u b-boyingu za pojedince i grupe, te koncertima Lane Jurčević i grupe Connect.

Osim raznoraznih sadržaja koje su organizatori pripremili tu je i nagradno izvlačenje u kojem će četiri posjetitelja osvojiti ulaznice za nadolazeći Top Gear Live koji će se održati 03. srpnja u Areni Zagreb! Dvije ulaznice bit će podijeljene u subotu, a dvije u nedjelju.

Ulaznice za najpoznatiji automotobilistički show na svijetu mogu pronaći se na svim prodajnim mjestima Eventima te Petrol postajama, a online kupovinu mogu ostvariti preko www.eventim.hr . Cijene se kreću od 240 na dalje, ovisno o odabranom mjestu u Areni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije