Azerbajdžanci u Brodu

Generalu Garayevu zanimljiv Đakovićev vojni program

ĐĐ
Ivica Galović/PIXSELL
27.08.2014.
u 11:16

Nakon sastanka organiziran je obilazak proizvodnih pogona tvrtke ĐĐ Specijalna vozila, te posjet vojnom poligonu Kindrovo

Zamjenik ministra obrane Azerbajdžana, general-bojnik Gorkhmaz Garayev, koji je ujedno i načelnik Glavne uprave za logistiku, u sklopu posjeta Hrvatskoj obišao je i pogone Holdinga Đure Đakovića.

Predsjednik uprava slavonskobrodske tvrtke Tomislav Mazal predstavio je generalu Garayevu kompaniju i njezine proizvodne mogućnosti. Nakon sastanka organiziran je obilazak proizvodnih pogona tvrtke ĐĐ Specijalna vozila, te posjet vojnom poligonu Kindrovo.

>> Đuro Đaković s francuskim Ermewa SAS ugovorio izradu vagona vrijednih 27 mil. kn

>> HNS-ovci zaposjeli fotelje u Đakoviću

Komentara 1

K2
kritičar_2
21:48 27.08.2014.

Predsjednik uprave Đure Đakovića nezna ni nabrojiti pet proizvoda kompanije koju vodi,bez pomoći savjetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije