PROMO

MB Frigo Grupa – sve što trebate za klimatizaciju i hlađenje

MB Frigo Grupa
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
13.07.2016.
u 08:15

MB Frigo Grupa jedna je od najvećih tvrtki u području klimatizacije i hlađenja na hrvatskom tržištu i tržištu regije. Iz godine u godinu ostvaruje odlične poslovne rezultate u svim segmentima poslovanja – distribucija i trgovina, inženjering klimatizacije i hlađenja, servis i proizvodnja rashladne opreme.

Odlični rezultati temelje se na jasnoj viziji od samog početka poslovanja kao i na dugogodišnjem iskustvu i educiranju djelatnika. Svakodnevno usvaja nova znanja i tehnologije uz pomoć kojih svojim partnerima i kupcima osigurava samo najbolje.

MB Frigo Grupa ima prodajne centre u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu, te u regiji – Slovenija, Beograd i Sarajevo.

Već 35 godina MB Frigo Grupa predstavlja lidera i specijalistu u području klimatizacije i hlađenja, te je ujedno na taj način i koncipirana struktura same tvrtke:

  • Distribucija i trgovina

  • Inženjering klimatizacije i hlađenja

  • Proizvodnja

  • Servis i montaža

  • Izvoz

Foto: PR FOTO

MB Frigo Grupa uvozi i distribuira cijeli spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje.

S više od 5.000 m² prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osigurava promptnu isporuku svih proizvoda.

Foto: PR FOTO

MB Frigo Grupa je generalni ili glavni zastupnik za tri branda klima uređaja – HAIER, TOSHIBU i MAXON. Uz klima uređaje najveći je distributer za dijelove, opremu, materijal i alat.

Pored klima uređaja MB Frigo Grupa zastupa na hrvatskom tržištu i ostale tvrtke iz područja klimatizacije i hlađenja kao što su Castel, Carel, Clivet, Dorin, Danfoss, Sabiana, Bitzer, Refco i mnoge druge.

Foto: PR FOTO

Foto: PR FOTO

MB Frigo Grupa ima odjele inženjeringa klimatizacije i hlađenja, te svojim partnerima može ponuditi cjelokupnu uslugu - tehničku podršku projektantima, izradu projektnih rješenja te prodajnu i post prodajnu podršku.

Foto: PR FOTO

MB Frigo Grupa poznata je po vlastitoj proizvodnji rashladne opreme čiju kvalitetu su prepoznale tvrtke iz Švicarske, Nizozemske i iz ostalih europskih zemalja. Proizvodni program ističe se kvalitetom i fleksibilnošću, odnosno mogućnošću prilagodbe proizvoda zahtjevima klijenta. Inovativnost proizvodnog procesa kao i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje djelatnika te konstantna modernizacija strojnog parka rezultira kvalitetnim i inovativnim proizvodima kao što su rashladne komore, hladionička vrata, kondenzacijske jedinice i rashladne vitrine.

Foto: PR FOTO

www.mbfrigo.hr

Želite prijaviti greške?