MMF odobrio Srbiji dodatnih 350 milijuna eura

tadić
Reuters
24.12.2009.
u 08:13

MMF je Srbiji do sada odobrio 1,12 milijardi eura kredita i nametnuo obvezu štednje u državnoj administraciji tj. smanjenje broja zaposlenih i rezanje troškova institucija.

Međunarodni monetarni fond odobrio je jučer Srbiji dodatnih 349,6 milijuna eura kredita, tako da ukupni zajam sada iznosi 1,12 milijardi eura. Srbiji je za povlačenje ostalo još 2,2 milijarde dolara iz stand by aranžmana s MMF-om, a sav novac trebao bi ići u devizne rezerve za obranu tečaja dinara.

MMF je Srbiji nametnuo obvezu štednje u državnoj administraciji tj. smanjenje broja zaposlenih i rezanje troškova institucija.

Ključne riječi

Komentara 8

AC
@aciide@
16:15 24.12.2009.

Zbog ove čaše na slici Lepi Bora je išao na sud i platio kaznu tako da sa ovim milonima slika nema blage veze, čak šta više ovaj šampanjac mu je izašo na kraju na nos !

OB
-obrisani-
18:17 24.12.2009.

gogo1 ___________ i mi smo imali dug 8 milijardi,dok nas Eu nije uzele \"k srcu\" uz pomoć Mesića ,račanove i sanaderova Vlade.Rezultate vidimo.Čekaj samo dok Srbiji krene.

JU
juragladni
09:36 24.12.2009.

Srbi krenuli našim putem. Miljarda po milijarda i eto ti nas na korak do Grčke. Ništa čudno, sve je to Balkan. Puno se priča, a malo se radi. Narod si izabrao korumpiranu vlast na svoju sliku i priliku. Bolje niti ne zaslužuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije