Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Presečki Grupa kupila autobusni kolodvor za 6,5 milijuna kuna

kolodvor
Marko Jurinec/PIXSELL
08.05.2015.
u 12:57

Najavljuje da će graditi novi, suvremeniji kolodvor, no još se ne zna hoće li to biti na tome mjestu ili negdje drugdje

- Nisam došao u Varaždin uzeti novac, nego ga donijeti i otvoriti radna mjesta – kaže Antun Presečki, vlasnik Presečki Grupe koja je na današnjoj sedmoj javnoj dražbi kupila autobusni kolodvor u Varaždinu za nešto više od 6,5 milijuna kuna.

Najavljuje da će graditi novi, suvremeniji kolodvor, no još se ne zna hoće li to biti na tome mjestu ili negdje drugdje.

- To je manje važno, nama je bilo najvažnije da kolodvor dobijemo, a lokaciju ćemo dogovoriti s Gradom - kaže Presečki i najavljuje i kupnju kolodvora u Čakovcu te Ludbregu.

>> Kupili bi dobar posao i autobuse, a ‘staro željezo’ neka ostane AP-u

Komentara 1

OB
ObrenM
14:01 08.05.2015.

Antun Presecki je osoba bez koje nijedan autobusni prijevoznik nije mogao dobiti liniju.Prije par godina njegov utjecaj na dobivanje koncesija i povlastenog prijevoznickog polozaja se je na srecu poceo smanjivati.Nazalost ponovo se je (vjerovatno uz bogatu ulaznicu) slizao sa aktualnom vlasti.Ovaj kolodvor je tek pocetak onoga sto ce dobiti kao "privagu".Koliko ce vozace Ap-a ostati bez posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije