Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuspjela predstečajna

Sva imovina Bjelolasice u listopadu ide na bubanj

30.03.2011. Ogulin, Bjelolasica - Dva mjeseca nakon sto je u velikom pozaru unistena glavna zgrada Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, u mjestu je sve zamrlo. Objekt stoji, radnici su bez posla a mjestani bez turista. Photo: Kristina Stedul Fabac/PI
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
25.08.2014.
u 08:00

Potencijalni kupci moći će dati ponudu za sve ili za određenu nekretninu, a već sada ima zainteresiranih

Nekad veliko poduzeće Hrvatski olimpijski centar (HOC) Bjelolasica nakon neuspjela predstečaja potkraj travnja završilo je u stečaju, a već u listopadu na bubanj će ići njegova kompletna imovina.

Posrijedi su: Turističko naselje na Bjelolasici, uništeno u požaru, zajedno sa skijaškim centrom, obnovljeni hotel Jastreb sa 43 sobe u Begovu Razdolju, upravna zgrada u Ogulinu i zemljište na kojem je lani izgorio restoran Sabljaci.

Stečajni upravitelj Tomislav Đuričin kaže da je početna cijena još nepoznanica. Naime, s obzirom na velik obuhvat imovine, u prvom redu mnogo pokretnina, u tijeku je postupak procjene pa će sve biti poznato potkraj rujna, kad sudski vještak završi posao. Potencijalni kupci moći će dati ponudu za sve ili za određenu nekretninu, a već sada mnogi neformalno iskazuju interes.

Komentara 4

DU
Deleted user
08:22 25.08.2014.

Sramota!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:18 25.08.2014.

Što je s Ličkom kućom na Plitvicama koja je izgorila prije nešto više od dvije godine? Još jedna sramota uz Bjelolasicu.

NO
No1
16:30 25.08.2014.

Ma, nije jos sramota. Sramota ce biti kad to krene po standardnom modelu "za jednu kunu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije