Luksuz

U Monte Carlu braća prodala stan za 240 milijuna eura

Monte Carlo
Arhiva VL-a
13.09.2010.
u 08:38

Ekstremno skupi stan nazvan "Belle Epoque" s pogledom na more sastoji se od spa i wellness centra, kinodvorane, velikog vrta i tri spavaće sobe.

Vjerojatno najskuplji stan na svijetu prodan je ovih dana u Monte Carlu. Braća Christian i Nick Candy prodali su luksuzni stan od 1625 četvornih metara u kneževini Monaco za nevjerojatnih 230 milijuna eura, piše Financial Times.

Kupac s Bliskog istoka izdvojio je dakle 141.538 eura za četvorni metar stana na dvije etaže nazvanog "Belle Epoque". Luksuzni i ekstremno skupi stan s pogledom na more, među ostalim, sastoji se od spa i wellness centra, kinodvorane i velikog vrta, a kako ističe FT,  "unatoč cijeni ima samo tri spavaće sobe". I ova prodaja investitora iz Londona dokazuje da je porezna oaza Monaco mjesto s najskupljim nekretninama, i to ne samo u Europi.

Komentara 13

Avatar sebastian
sebastian
21:19 13.09.2010.

Sad ce svi Hrvati misliti da i oni svoje apartmane mogu za veliku cijenu prodati, a ja vam kazem nece niti jedan prodati, jer to vrijeme je proslo Hrvatski apartmani nemaju niti podruma da mozues gajbu pive spremiti, ali nije Hrvatska Mt.Carlo acijene ce jos 50% past jer su preskupe, a nitko nema para!!!!!!!!!!

MO
moshmislit
09:33 13.09.2010.

super za šeika...samo njemu je tih 240mil eura ko nama 10 000 eura

MA
maxxxx
15:27 13.09.2010.

Tuce, hebala te računica :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije