BIVŠA O OPTUŽENOM:

'Ženama je bio dobar dok je imao novca'

Stjepan Jakovljev
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
10.05.2014.
u 19:36

Jakovljev je optužen da je D. M. godinama držao kao roba

– Pretpostavljam da otac živi od žicanja na cesti. Roditelji su se rastavili kad sam imao tri godine jer je otac pio. Poslije je dao otkaz. On je u svom svijetu, kad ga vidim, vidim da pije. Znaju mi ljudi reći, više iz zlobe, da su ga vidjeli na cesti da prosi. Ja i brat smo mu pokušali pomoći prije 20 godina uz uvjet da prestane piti, ali nije išlo. Čovjek kod kojeg sad otac živi rekao mi je prije pet, šest godina da ga optuženi tuče i maltretira i uzima mu novac od žicanja – svjedočio je u zagrebačkom sudu Alen M., sin Dragutina M., kojeg je prema optužnici Stjepan Jakovljev godinama držao u ropstvu.

Otac mu nije rekao da ga optuženi sili na prošnju, ali misli da se bojao. Suzana Kašić tvrdila je sucu da je s Jakovljevim u izvanbračnoj vezi iako ne žive zajedno od 2009. Kazala je da svi lažu protiv njega jer: “Svi vade svoju guzicu, a njegovu trpaju tu gdje je. A žene su bile s njim dok je imao novca.”

>> Ne osjeća se krivim što ga je tjerao da prosi

Komentara 2

DB
db123
22:13 10.05.2014.

ope zene krive vole lovu.

MX
Mister X
21:35 10.05.2014.

Teška sranja ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije