08.12.2010. u 12:00

Javnost mnogo više od ‘kartanja sa Šukerom’ zanima zašto on živi u Rockfellerovoj ulici, a lažno je prijavljen u općini Pušća.

Tomislav Dragičević, bivši dugogodišnji direktor Ine, žurno je demantirao informaciju koja se pojavila u businessu.hr da ‘karta sa Šukerom’. Dragičević u reagiranju odlučno odbacuje mogućnost da ga je ‘netko mogao vidjeti da karta po kavanama s predsjednikom Nadzornog odbora Ine, ministrom Ivanom Šukerom, ni u Tinči, ni u Ferenčini, ni bilo gdje drugdje, ni prije ni danas’. Javnost mnogo više od ‘kartanja sa Šukerom’ zanima zašto on živi u Rockfellerovoj ulici, a lažno je prijavljen u općini Pušća.

Tuguje li Kalmeta za pomorcima ili za ministrima


Božidar Kalmeta, ministar mora i prometa, snimljen je tužnog lica, sa suzama u očima, što Slobodna Dalmacija tumači kao žal ‘za svim poginulim pomorcima’. A možda tuguje i zbog ‘svih palih ministara

Peticija protiv župnika koji suši pršute

Don Matislav Vilić, župnik u Zelovu pokraj Sinja, morao je pozvati policiju da mu otvori vrata mjesne crkve nakon što su mu vjernici zamijenili bravu. Ljutiti mještani nisu zadovoljni župnikom jer ne drži vjeronauk i ne služi mise, već se bavi stočarstvom, a pokraj župnog ureda suši pršute. Sada šezdeset i devet od stotinjak stanovnika Zelova peticijom traži smjenu don Mate, ali, na njihovu žalost, župnika ne mogu smijeniti referendumom.

Humanitarni koncert za radnice u državnoj firmi

Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskoga, došao je na pohvalnu ideju da organizira humanitarni koncert ‘Božić u Trimotu’, s kojeg će kompletan prihod od ulaznica i eventualnih donatora ići radnicama Trimota koje već sedam mjeseci nisu primile ni kune plaće. U gradskoj kinodvorani za pomoć sugrađankama nastupit će pjevač Jole i nekoliko klapa i orkestara, a organizatori očekuju da će prikupiti novac da radnicama isplate oko dvije tisuće kuna božićnice kako bi za blagdane osjetile da nisu napuštene. Uspije li ova humanitarna akcija, mogla bi imati široku primjenu jer Trimota je, treba znati, u većinskom vlasništvu države.

Komentara 1

FE
feliks
12:41 08.12.2010.

Pored pjevaća u Imotskom mogli bi nastupiti i zabavljaći sa naše polit-estradne scene ; na pr. Rončević sa skećom : Kako kupiti IVECO , ili Jarnjak ; Kako bez para kupiti BMW , ili Šunker ; Što veća kamata toto sigurnija otplata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?