ode u pjevačice

Neće biti ljubavnica: Ava Karabatić snimila folk-duet!

Ava Karabatić
Foto: Facebook
1/3
08.01.2014.
u 13:33

Ava Karabatić svoju je karijeru starlete odlučila proširiti i na glazbene vode. Udruživši glasove s folk-pjevačicom Marinom Godanj, snimila je folk-hit "Ljubavnica".

– Nek' zaboravi naše vrele noći i nek' se s tobom opija, ja idem u grad da prebolim što više nisam s njim – tekst je pjesme u kojoj je Avi elektronički distorziran glas.

Marina Godanj hrvatska je folk-pjevačica, a suradnju s Avom Karabatić opisuje kao iznimno laku.

– Ava je sve snimila iz prve. Bila je točna i profesionalna, a i mene je iznenadila lakoćom kojom je to odradila – rekla je 28-godišnja Marina za 24 sata.

>>Ava Karabatić u seksi izdanju prošetala se Zadrom

Komentara 1

SW
swimm
07:45 09.01.2014.

pa tko ovoj muzari kara.... uopće daje medijskog prostora i zašto,ajmeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije