lavina oduševljenja

Prelijepa, bomba, divna: Ovako Severina izgleda nakon buđenja

severina
Foto: Facebook
06.05.2014.
u 13:02

Koji tjedan nakon 42. rođendana splitska pjevačica pokazala je kako joj godine idu samo u prilog, a vrijeme za nju kao da je stalo

"Selfie" odmah nakon buđenja trend je svjetskih zvijezda kojem se priključila i Severina. Poznata pjevačica pokazala je jutarnje lice s minimalno šminke, a mnogobrojni obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografiju.

Lijepa si, prelijepa, bomba, divna... samo su neki od brojnih pozitivnih komentara koje je Severinino svježe lice izazvalo.

Koji tjedan nakon 42. rođendana splitska pjevačica pokazala je kako joj godine idu samo u prilog, a vrijeme za nju kao da je stalo.

>>Severina dobila jezikovu juhu: 'Što ti je ovo na nogama?'

Ključne riječi

Komentara 36

DA
dabssa
14:33 06.05.2014.

Nakon budjenja i prije kakanja.

GA
galway
15:25 06.05.2014.

Ovo je dno dna. Ne čitam više VL.

SV
sven222
13:58 06.05.2014.

a što je to na njoj prirodno ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije