Prva zastupnica

Slovenka s hidžabom želi u Parlament EU

Faila Pašić-Bišić
Foto: Screenshot Youtube
25.04.2014.
u 20:55

Faila Pašić-Bišić u Sloveniji je poznata kao velika humanitarka

Faila Pašić-Bišić, muslimanka rođena u Sloveniji, ako bude izabrana na izborima za Europski parlament, postat će prva zastupnica u toj instituciji koja nosi hidžab.

Faila Pašić-Bišić u Sloveniji je poznata kao velika humanitarka, koja se svojim aktivnostima bori za ravnopravnost, toleranciju i suživot između različitih religija i naroda, a dosad je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama u Sloveniji, BiH, Kosovu... Za Europarlament kandidirala se na nagovor Jelka Kacina.

 

>> Sudanku će osuditi na bičevanje jer ne želi nositi hidžab

Komentara 30

DU
Deleted user
21:41 25.04.2014.

Dana 4. veljača 2013, Vladimir Putin, ruski predsjednik, obratio se Dumi (ruski parlament), te je održao govor o napetosti s manjinama u Rusiji: "U Rusiji žive Rusi. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Rusiji, raditiiti i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone. Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon. Rusija ne treba manjine. Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču 'diskriminacija'. Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija. Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina. Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi.''

1A
1A
10:59 28.04.2014.

Bolje da ode u druge zemlje, posebice islamske, i posveti se borbi za elementarna ljudska prava kao sto su jednakost muskaraca i zena.

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
21:24 25.04.2014.

Hihihihihihi ......Slovenka!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije