Sve je u redu

Ostojić se vratio na posao nakon operacije nosa

Ranko Ostojić
Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.07.2014.
u 13:44

Zahvat je potrajao, ali je prošao izvrsno, a ministar se vrlo brzo i uspješno oporavlja

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić danas se vratio redovnom obavljanju svojih službenih dužnosti nakon što mu je u srijedu operiran nos, izvijestili su iz Ministarstva.

Ostojić je operiran na Otorinolaringološkoj Klinici KBC Zagreb na Rebru zbog složene, višestruke deformacije unutarnjih nosnih struktura, a ovu je zahtjevnu operaciju napravio doajen hrvatske rinokirurgije i pročelnik Referentnog centra za rinosinusologiju i endoskopsku kirurgiju sinusa i lubanjske osnovice Ministarstva zdravlja RH, Prof. Dr. Ranko Mladina, izvijestili su iz Rebra.

Zahvat je potrajao, ali je prošao izvrsno, a ministar se vrlo brzo i uspješno oporavlja. Zahvaljujući najmodernijim tehnikama operiranja i ministrovoj odličnoj fizičkoj spremi, on se već od četvrtka nalazio na kućnoj njezi, dodali su.

>> MUP proglašava sve više tajni. Osim kada ministar operira stražnjicu ili nos

Komentara 6

DU
Deleted user
15:03 07.07.2014.

Najprije rit,sad nos,pa kaj je sljedeće?? Zatezanje lica,stvarno važna vijest,bolje da si pisao kak misli riješiti plače dvostrukih načelnika PU!!!

CA
cavecanem
18:59 07.07.2014.

kad se prijavio za operaciju, koliko je čekao, da li je išao preko reda, je li platio participaciju, to bih volio znati

OB
Objektivno...
15:04 07.07.2014.

Jel to znači da je ministar sada u stanju uzeti kalkulator i od neovisnosti Hrvatske pa sve do Gunje zbrojiti sve humanitarne pomoći koje su sjele na račun Crvenog križa a pogotovo novac od poziva na 060 9011 i 060 9008? Pa da vidimo je li točno da je za Gunju u par dana skupljeno više novca nego za sve ove godine dok se nitko iz hrvatske javnosti nije usudio postaviti to pitanje? I jel bilo kakvih rabata, cassa sconto, %...i sličnog? I zašto se do sada kršio a nakon ove frke se više neće kršiti čl. 1. Zakona o humanitarnoj pomoći da se stradalnicima ne PRUŽI ono što je PRIKUPLJENO, nego se kemijalo sa kuhinjama, školarcima i sličnim programskim izmišljotinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije