'Zaboravljeni heroji'

Ovo je spot na koji branitelji u Savskoj 66 nisu mogli ostati ravnodušni

spot branitelji
Foto: Youtube
1/2
22.04.2015.
u 16:51

– Prije dvije godine, kada sam pisao tu pjesmu, puštao sam suze, a večeras sam opet zaplakao – kazao je Dinko Bošnjak

U šatoru branitelja koji traže smjenu ministra Predraga Matića i njegovih suradnika Bojana Glavaševića i Vesne Nađ jučer je održana promocija spota repera iz grupe Vojnici mladog doba"za pjesmu "Zaboravljeni heroji".

Na Facebook stranici Potpora Đuri Glogoškom napisali su da na predstavljanju spota "nitko nije mogao ostati ravnodušan, a mnogi nisu uspjeli zadržati suze".

"Večeras sam opet zaplakao"

Dinko Ledić-Purić i Dinko Bošnjak su autori pjesme, za koju je spot napravio Matijas Knežević.

– Prije dvije godine, kada sam pisao tu pjesmu, puštao sam suze, a večeras sam opet zaplakao. Drago mi je da sam uspio probuditi emocije kod branitelja te da je premijera spota prihvaćena s oduševljenjem branitelja jer sam pjesmu za njih i napisao – izjavio je Dinko Bošnjak za portal Braniteljski.hr.

Grupa "Vojnici novog doba" nastupit će i na skupu zajedništva koji branitelji u prosvjedu organiziraju 2. svibnja 2015. godine na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

>>Branitelji u spotu objasnili zašto prosvjeduju u Savskoj 66

>>'Ne može ulica biti vlast. Neka branitelji podrže opoziciju i ministre biraju na izborima'

>>'Sanader mi je nudio mjesto ministra branitelja, ali sam ga glatko odbio'

Komentara 162

Avatar A-10
A-10
17:14 22.04.2015.

Pozdrav Hrvatskim braniteljima.

Avatar delminium
delminium
17:25 22.04.2015.

branili su hrvatsku od petokrake i šajkače --petokraka i šajkača imale su isti cilj -- ja neću očekivati da ljubitelji šajkače i petokrake vole naše HEROJE

Avatar Melankolija
Melankolija
17:45 22.04.2015.

Pijesma je lijepa, ali dolazi 10-12 godina prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije