Pokrenuta istraga

Šišljagić podnio ostavku Predsjedništvu HDSSB-a!

Vladimir Šišljagić
Davor Javorović/PIXSELL
16.05.2014.
u 23:46

Takvu odluku objasnio je, kako su izvijestili priopćenjem iz HDSSB-a, vlastitim stavom kako je riječ o moralnom činu.

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić kasno je uvečer na sjednici proširenog stranačkog Predsjedništva podnio pisanu ostavku te stranci ponudio i prijedlog napuštanja mjesta župana osječko-baranjskog.

Takvu odluku objasnio je, kako su izvijestili priopćenjem iz HDSSB-a, vlastitim stavom kako je riječ o moralnom činu proizašlom iz USKOK-ovog priopćenja u kojem se navodi da je protiv njega i još dvije osobe doneseno Rješenje o provođenju istrage zbog zlouporabe položaja te pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti.

HDSSB-ovo prošireno Predsjedništvo jednoglasno je odbilo Šišljagićevu ostavku i izrazilo mu potporu u daljnjem obnašanju županijske dužnosti. I Izvršni odbor stranke podržao je ovakvu odluku.

>>Uskok istražuje Šišljagića: Iz Osječke županije izvukli 200.000 kn?

>>Šišljagić: SDP je nesposoban, a u HDZ-u su lopovi i kriminalci

Komentara 39

BA
badabing
07:29 17.05.2014.

SDP-ova županica sjedi u Remetincu i ne pomišlja na ostavku.Stvarno su gamad.

CR
crocro
07:56 17.05.2014.

badabing, Da oni sjede i 2 godine u Remetincu, niti tada im na pomisao ne bi došla ostavka. Kod nas u Hrvatskoj se ostavke NE PODNOSE! To kao da je pisano pravilo ili Ustavna odredba. U drugim civiliziranim zemljama Europee i svijeta ostavke se podnose za bagatelne stvari, svjedoci ste mnogih primjera podnošenja ostavki. Štoviše, oni koji bi morali podnijeti ostavke, imaju strašno razvijen obrambeni mehanizam i napad prema navodnim drugim krivcima. Prema tome, kada bi se naši političari ugledali na svoje kolege u Europi i svijeti i počeli podnositi ostavke, to ne bi bilo dobro za naše pučanstvo. To bi bio znak da nastupa smak svijeta. To jednostavno nije moguće. Ne daju se iz fotelje, kada saznaju da se fotelja trese, oni se još žešće prime rukama za stol i nogama upiru da su jači. Kada ih veća sila gura prema vratima, oni nogama koče po podu tako da ostaju crte od đonova cipela. A kada ih dovedu do vrata, ruke su im uvijek okrenute naprijed i upiru se u okvir vrata. Kada laktovi popuste, onda zadnjim snagama noktima zaderu u drveni okvir vrata, nokti se lome ali oni ne popuštaju. I kada ih snaga nadjača i izlete kroz vrata podrapani i krvavi, još draplju rukama po zidovima i nogama po betonskom podu, sve dok ne dođu pod vedro nebo. A onda još danima nepomočno gledaju u vrata kroz koja su izbačeni.

ZA
zagorec51
08:48 17.05.2014.

Političke stranke treba zabraniti - na vlast moraju doći moralni i pošteni ljudi ili nam nema opstanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije