"morali su"

"Srušena" internetska stranica ministarstva Vesne Pusić

mvpei
Screenshot
03.04.2012.
u 13:09

Kada je čovjeku uskraćeno pravo da živi prema svojim uvjerenjima, on nema drugog izbora doli da postane otpadnik, poručuju hakeri

Internetska stranica ministarstva Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP) neko je vrijeme bila nedostupna. Odgovornost za "rušenje" stranice, piše HRT, preuzela je hakerska skupina TeaMp0isoN. 

Na stranici su hakeri ostavili nekoliko poruka, a među njima i citat Nelsona Mandele: 

"Kada je čovjeku uskraćeno pravo da živi prema svojim uvjerenjima, on nema drugog izbora doli da postane otpadnik" (When a man is denied the right to live the life he believes in, he has no choice but to become an outlaw).

Komentara 8

DU
Deleted user
10:55 03.07.2016.

Treba joj na stranicu postaviti sve što je napravila protiv Hrvatske tko su joj bili preci ,itd..

OB
-obrisani-
14:01 03.04.2012.

Nije to dosta i nju treba \"srušiti\", ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

EN
ENTUZIJASTA
13:45 03.04.2012.

BRAVO HAKERI!! Ovo je jedini oblik otpora eliti koja nas gazi!Skinite još i pare sa računa državnih dužnosnika i mislim,kad bih i nešto znao o vama,sigurno ne bih ni pod mukama odao riječ policiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije