VREMENSKA PROGNOZA

Stiže novo nevrijeme? Meteoalarm objavio narančasto upozorenje

pljusak
Foto: ilustracija
24.06.2014.
u 18:24

DHMZ najavljuje povremenu kišu te pljuskove i grmljavinu

Hrvatsku možda čeka novo nevrijeme. Meteoalarm je danas za cijelu zemlju objavio žuti stupanj pripravnosti, što znači da je vrijeme potencijalno opasno, dok je za srijedu za područje sjevernog Jadrana objavljen narančasti stupanj s mogućnošću grmljavinskog nevremena koji označuje opasno vrijeme i mogućnost štete i ljudskih žrtava. Za kontinentalnu Hrvatsku za sutra je objavljen žuti stupanj, dok za Dalmaciju nema upozorenja.

Državni hidrometeorološki zavod najavio je da će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz povremenu kišu te pljuskove i grmljavinu. Najviše kiše, koja bi mjestimice mogla biti i obilnija, očekuje se u unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu, a najmanje u Dalmaciji.

Vjetar bi trebao biti većinom slab, na Jadranu umjereno do jako jugo i jugozapadnjak, a navečer se na sjevernom dijelu očekuje bura. Jutarnja temperatura kretat će se od 12 do 17, na Jadranu 17 do 22, a najviša dnevna od 18 do 23, na Jadranu 22 do 27 stupnjeva.

>> Nevrijeme pogodilo Zagreb, susjede poharala tuča

>> Ekstremno: U Zadvarju palo 110 mm kiše, Komiža u jednom danu nadmašila ljetni prosjek!

Komentara 3

SA
satellite
21:54 24.06.2014.

Zašto dižete toliku buku i paniku?? kiša i šta sad!

BA
baniček
20:17 24.06.2014.

a šta bi tu trebalo komentirati??? milanović je kriv što će biti nevrijeme u HR

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
00:24 25.06.2014.

Chemtrail

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije