30.03.2012. u 12:00

Nema sumnje da Kinezi znaju što rade, očito su procijenili da od svih hrvatskih stranaka najviše starih drugova pronalaze u HDZ-u.

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, izvijestila je novinare o pozivu koji je HDZ dobio od Centralnog komiteta Komunističke partije Kine da se održi sastanak izaslanstva dviju stranaka. Kako nema sumnje da Kinezi znaju što rade, očito su procijenili da od svih hrvatskih stranaka najviše starih drugova pronalaze u HDZ-u. Nije još poznato kada će doći do bratskog susreta, ali sigurni smo da Jadranka Kosor može sastaviti vrlo visoku delegaciju svoje stranke od bivših članova Saveza komunista Hrvatske.

Bandić zaboravio koliko je 
puta organizirao Norijade

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, predstavio se odjednom kao veliki protivnik opijanja maloljetnika. Ali uoči izbora ne propušta voditi kolonu pijanih maturanata do Bundeka.

Formula za spas Hrvatske s dvije greške

Tomislav Debeljak, direktor i vlasnik DIV-a, novi vlasnik splitskog Brodogradilišta smatra se “znastvenikom i izumiteljem” mada priznaje da nije uspio završiti ni fakultet, a o patentima “ne smije govoriti”. Ipak, otkrio je da “virozu liječi snagom volje i vjere”, a ima i formulu za spas hrvatskog gospodarstva. Debeljak tvrdi da Hrvatskoj treba pet milijardi eura kako bi zaposlila svih 350.000 nezaposlenih, a oni bi to sve vratili kroz davanja i doprinose već kroz dvije godine. Formula je gotovo savršena, osim što ima najmanje dvije nepoznanice: tko će dati pet milijardi eura i što će i gdje raditi tih 350.000 ljudi.

Državni laboratorij za rekreativni tenis

Stjepan Šturlan, bivši direktor Hrvatskih voda, nije zaostajao za kolegama iz Hrvatskih šuma koji su napravili ljetnikovac u Istri, otkriva Slobodna. Izolirani objekt u uvali Škar kod Šibenika nalik luksuznoj vili službeno je laboratorij za ispitivanje vode, ali je neslužbeno služio u druge svrhe. Svjedoci govore da su vikendom dolazile limuzine zagrebačkih registracija, ali ne s uzorcima vode već s rekreativcima željnim tenisa.

Želite prijaviti greške?