LJUBAV JE NA SELU

Dame stigle na imanja! Ruža hladna prema Iliji, a Ivo morao naći drugi smještaj: 'Imaš našu podršku!'

Foto: RTL
1/16
06.10.2024.
u 21:46

Voditeljica Anita Martinović prva je dočekala dame, one su priznale da misle kako će Ivo biti jako nervozan, a Tamara je otkrila kako joj je već na spojevima obećavao zajedničku budućnost, no ona je oprezna. A dobro raspoloženje malo je pokvario Ivo nenadanim vijestima

Nakon prvih susreta i nekoliko zajednički provedenih dana, sedmorica farmera iz 'Ljubav je na selu' odabrala je kandidatkinje koje putuju na njihova imanja. Prvi svoje odabranice čeka Ilija u Gračacu, gdje putuju Marija, Mirjana i Ruža. „Ilija i ja imamo neke simpatije posebne, ali ajmo pustiti vremenu da iskaže što će se dogoditi“, priznala je Marija. Uzbuđeno je stigla i Mirjana, koja je četrdeset godina živjela u Melbourneu, a nedavno se u Hrvatsku vratila zbog sina koji joj je najvažniji u životu, no na život u Rijeci još se privikava.

„Moj život u jednoj riječi – tornado. Izabrala sam Iliju jer mi je izgledao kao šaljivdžija... Ja sam i staromodna, i divlja, znam biti i prosta, i fina – ako spavam“; komentirala je u svom stilu, „Ilija, puno sreće... Želim ti da izabereš najbolju, najbolja sam ja.“ Dolasku na imanje raduje se i Ruža koja se već na prvim tulumima ljubila s farmerom. „Danas, sa 65 godina, imam pravo na sve, i na ljubav, i na dodire, i da uživam u životu s jednim partnerom ili da ih mijenjam, i to imam pravo. Nema granica danas“, poručila je, „Moja veza s Ilijom zasad je svježa, ništa neću planirati. Znam da će me favorizirati, ali ja ću to pokušati na sve načine da izbjegnem. Zvao me i po deset puta, ja mu se nisam javljala.“

VEZANI ČLANCI

„Neke su promjene došle kod nje, ja ne znam koje su“, zabrinuto je komentirao farmer. „Vrlo sam sigurna u njegove osjećaje prema meni, ali nisam sigurna u moje osjećaje prema njemu“, poručila je. Farmer ih je dočekao uzbuđeno i pomalo zbunjeno, a Mirjana se žalila što sama mora nositi kofere. „Htio sam je poljubiti francuski, a ne kao tetku“, razočarao se farmer što je Ruža bila suzdržana. Ilija je svoje dame traktorom dovezao do kuće, a za njih je pripremio ruže, pa čak u dvorištu postavio i bazen. U Ceriću, nestrpljiv je bio i Toni, kojemu stižu Valentina, Antonela i Vivien.

„Zasad smo super, čujemo se, a sad za nešto dalje, nisam sigurna bi li ja, koja sam živjela na nekim skroz drugačijim lokacijama, bi li se mogla vidjeti da živim tamo“, poručila je Valentina, „Što se tiče muškaraca, ima ih puno, ali uvijek nešto ne štima. I kad bi netko znao sa mnom, bilo bi mu lijepo. Ali jednostavno, dosad još nije naišao neki koji baš zna sa mnom. Rekla sam – pokušam još jedanput i to je to. Ako ne upali, onda ću biti sama do kraja života“.

„Nadam se da će mi se dogoditi ljubav u Slavoniji“, poručila je Antonela, „Životna želja mi je da imam dva sina.“ Iz Novog Sada stiže glazbenica Vivien, koja ističe kako se kroz glazbu bori kroz život: „Ja ću biti ja, pa što se dogodi, dogodi se. Nikad ne razmišljam unaprijed“. Toni je dočekao djevojke pićem dobrodošlice i buketom, a one su bile i više nego zadovoljne: „Stvarno džentlmenski!“

„Mislim da su cure spremne za modne revije, ali nešto ćemo im smisliti da rade“, poručio je Toni kad je vidio njihove kofere. Za susrete je bio spreman i Darko, koji je odabrao Brankicu, Anamariju i Gabrijelu. „Ja u ljubav uvijek vjerujem i nikad ne odustajem. Ne bih se željela previše zaletavati, ali očekujem 80% da bi se moglo nešto dogoditi“, priznala je Brankica. „Darko mi se svidio jer zna što hoće. Mislim da sam baš ja ta koju on treba“, poručila je Anamarija. Na putu do svog farmera, tri su dame vrijeme iskoristile za tračanje, a zaključile su da ga još nisu do kraja pročitale.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Uzbuđeni Darko svojim je odabranicama pripremio bukete, kolače i zdravicu, a one njemu darove. Ivo je u Puli također željno iščekivao Katicu, Milenu i Tamaru. Katica je priznala da su je muškarci u životu prilično razočarati, no u ljubav još vjeruje. „Rekla bih da je Ivo moja potpuna suprotnost. On je više pužić pod kućicom, a ja mačka koja prede oko njega. Kockam, tu sam na ruletu“, u svom stilu dolazak na farmu najavila je Milena. „Osjećam s njegove strane da se već nešto događa, a ja sam još malo oprezna jer ne bih htjela biti povrijeđena. Voljela bih biti stvarno voljena i ljubljena“, poručila je emotivno Tamara, priznavši da joj je Ivo nedostajao.

Voditeljica Anita Martinović prva je dočekala dame, one su priznale da misle kako će Ivo biti jako nervozan, a Tamara je otkrila kako joj je već na spojevima obećavao zajedničku budućnost, no ona je oprezna. A dobro raspoloženje malo je pokvario Ivo nenadanim vijestima: „Bio sam spreman, ali došlo je do naglih nekih zaokreta i promjena vezanih uz boravak tu. Došlo je do 'sukoba' između mene i mojih. U početku sam imao podršku, poslije toga su mi okrenuli leđa. Previše bi bilo tri žene odjednom dovesti u kuću. Ali već sam sredio drugi smještaj! Žao mi je, ispričavam se.“

„Imaš našu podršku, ok, sve u redu“, kazala je Milena svom farmeru. A kako će ostatak farmera dočekati svoje dame i kako će izgledati prvi zajednički trenuci, gledatelji će vidjeti već sutra od 21.15 sati na RTL-u u 'Ljubav je na selu'. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije