Šok-terapija

Cedevita želi raskinuti ugovor sa Zubčićem

Tomislav Zubčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
27.10.2015.
u 13:39

Sve će biti jasnije u danima koji dolaze, no izvjesno je da Zubčić u srijedu neće putovati u Istanbul na utakmicu 3. kola Eurolige protiv Anadolu Efesa.

Nakon šokantnog domaćeg poraza od Zadra, što je Cedevitu u ABA ligi svelo na zabrinjavajući skor 4-3, u hrvatskom prvaku odlučili su se za radikalan potez.

Zajedno s prvim trenerom Veljkom Mršićem odlučili su krilnom centru Tomislavu Zubčiću (212 cm, 25) ponuditi sporazumni raskid ugovora.

Sve će biti jasnije u danima koji dolaze, no izvjesno je da Zubčić u srijedu neće putovati u Istanbul na utakmicu 3. kola Eurolige protiv Anadolu Efesa.

>> Mršić nakon poraza: Zubčićeva odluka nije bila pametna

Komentara 2

Avatar links
links
16:31 27.10.2015.

nikada mi Zupčić nije bio drag ali ovako veliki klubovi nerade, očito je on platio evidentnu nekontrolu i neumijeće trenera da vlada ekipom

GV
golub Vaso
09:44 28.10.2015.

isplatit ce ga, misko mu je menadzer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije