Lado za Japan

Ansambl Lado u nedjelju u Lisinskom pjeva i pleše za Japan

lado nastupa u lisinskom
arhiv vl
23.05.2011.
u 11:05

U nedjelju navečer u dvorani Lisinski ansambl Lado održat će koncert Japanu s ljubavlju. Prihod je namijenjen postradalom stanovništvu Japana

Cjelovečernjim koncertom u dvorani Lisinski državni ansambl narodnih plesova i pjesama Lado u nedjelju će u Lisinskom  prikupljati novac za postradalo stanovništvo Japana. Ladovci su na turneji održanoj prije pet godina nastupili u brojnim japanskim gradovima te se nedjeljnim koncertom žele odužiti Japancima na gostoprimstvu i prijateljstvu. Na koncertu, za koji ulaznice stoje prihvatljivih pedeset kuna, premijerno će izvesti plesove Ravnih kotara u koreografiji Vida Bagura. Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije