Književna tribina

Baricco predstavio svoju školu naracije

PXL_010814_8346097
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
02.08.2014.
u 17:19

Ugodan prostor za ugodno druženje s piscem

        Alessandro Baricco održao je dugoočekivanu književnu tribinu u dubrovačkoj Sponzi. Bilo je riječi o pisanju, “Ilijadi”, za koju kaže da je njegova životna fascinacija, o pričanju priča. Najzanimljivije je svakako bilo čuti detalje o tome kako radi škola “Holden”, koju je Baricco osnovao s dvojicom prijatelja prije dvadesetak godina, a koja se bavi naracijom.

Tamo se školuju budući pisci, ali i stripaši i filmaši... U temelju svega toga je naracija, kaže Baricco, koji se i ovdje predstavio kao skroman i jednostavan čovjek, i veliki pisac i mislilac.     

>> Predstava u kojoj je važnu ulogu odigralo kupalište

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije