ECCLESTONI Milijarder opovrgnuo glasine o rastavi

Bernie: Priče o našoj rastavi su izmišljene

Autori: Ma. M., Extra
17.11.2008.
u 18:09

Nakon brojnih napisa o rastavi Slavice Ecclestone i suvlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea te brojnim napisima o razlozima prekida njihova 24-godišnjeg braka, koji su ovih dana osvanuli - i u britanskom i u domaćem tisku, danas je u tjedniku Extra objavljen ekskluzivni intervju s Berniejem Ecclestoneom, u kojem je britanski milijarder opovrgnuo glasine o rastavi.

Novinarska potjera za bogatom razvedenicom

Slavica Ecclestone napustila Bernieja?

Rastaju se Slavica i Bernie Ecclestone?

10 najskupljih slavnih rastava

Radovi na kući
- Ljudi vole izmišljati priče. Istina je da se Slavica odselila iz kuće, ali razlog tome su radovi na kući u našem susjedstvu. To je buka od koje smo svi već ludi. Slavica je neki dan vikala da bi trebala zaustaviti te radove, a sad više nije mogla izdržati pa je otišla.

I ja bih vjerojatno otišao s njom, no budući da sam stalno na putu, to nije potrebno - ispričao je 78-godišnji Bernie, dodajući kako se Slavica privremeno preselila iz njihove obiteljske kuće u London u stan Jamesa Stunta, dečka njihove 19-godišnje kćeri Petre. U vrijeme preseljenja, kaže Bernie, on se nalazio u Sao Paolu na finalnoj utrci Formule 1.

Potraga za Slavicom
Posve opušten Ecclestone je za Extru rekao da trenutačno ne zna gdje se nalazi Slavica i pritom savjetuje:
- Slobodno je nazovite i reći će vam isto što i ja. (Slavičin je mobitel isključen, navodno se ne javlja ni najbližim prijateljima, nagađa se da se krije u rodnoj Rijeci gdje su je neuspješno tražili novinari, među kojima i dopisnik The Mirrora).

Izjava da ne zna gdje mu se supruga nalazi posve je netipična za Bernieja Ecclestonea, čovjeka koji u svakom trenutku voli imati sve pod kontrolom, a posebice želi znati gdje mu se nalazi žena, što radi, pa čak i gdje troši novac...

Na kraju razgovora Bernie optimistično najavljuje prestanak nesnosne buke zbog rušenja susjedne vile, a samim tim i Slavičin povratak u njihov dom. Dodaje kako će kao i proteklih godina slaviti Božić obiteljski, čemu se jako veseli.

Ako ipak dođe do rastave, Slavici Ecclestone pripast će otprilike dvije milijarde funta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije