Novi nastavak

Donosimo službeni plakat filma – Jack Reacher: Nema povratka

Jack Reacher: Nema povratka
PR FOTO
19.08.2016.
u 16:05

Paramount Pictures i Skydance predstavljaju službeni plakat filma JACK REACHER: NEMA POVRATKA.

Redatelj filma Posljednji samuraj donosi novi nastavak, glavnog junaka serijala romana Leeja Childa, Jacka Reachera. Producenti filma su Tom Cruise, Don Granger i Christopher McQuarrie.

Jack Reacher (Tom Cruise) se vraća u svoju bazu i saznaje da je optužen za ubojstvo koje se dogodilo prije 16 godina. Jack Reacher bivši je vojni policajac i potpuni usamljenik. Nema obitelji ni ikakva vlasništva. Nema obveza ni straha, nema ništa – osim jakog osjećaja za pravdu. Zbog toga mora nadmudriti i nadvladati pravu vojsku zločinaca, jer kad Reacher naiđe na nevolju, ne može odustati. Nijednom. Nikad. Uz Cruisea se u filmu pojavljuju još Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick Heusinger, Holt McCallany te Robert Knepper.

JACK REACHER: NEMA POVRATKA u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže 20.listopada.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije