PREMIJERA NOVOG SINGLA

'Iden ća ka i moj ćaća' žestoka je pjesma, u pravom Dinovu stilu

Foto: Sanjin Strukić
import
28.10.2008.
u 17:34

Dinov hit “Hipnotiziran” još ne silazi s vrhova domaćih top-ljestvica, a u petak 31. listopada već će se premijerno na Otvorenom radiju emitirati novi singl “Iden ća ka i moj ćaća”, drugi s albuma “Pandorina kutija”, koji izlazi 30. studenoga.

Pjesma će se tjedan dana emitirati ekskluzivno na toj postaji. Iako znakovita naslova, kao da predviđa nedavne događaje, nastala je puno prije, a tekst nije napisao Dino već Vjeran Mišurac iz splitske grupe Zinedin Zidan.

- Pjesma je žestoka, baš u pravom Dinovu stilu, to je pravi funky! Super je pjesma, meni jedna od najjačih na albumu. To je ono što su ljudi već dugo očekivali od Dina. Iako se za naslov može reći da je znakovit, tekst je zapravo nastao prije nego što se sve ovo dogodilo - kazala nam je danas Dinova udovica Danijela koja je u posljednje vrijeme posve posvećena izlasku albuma koji njezin suprug nije uspio dovršiti.

- Većinu materijala Dino je sam završio, no ostale su dvije-tri poludovršene pjesme pa su se uključili njegovi kolege. Ne želim sad otkriti sva imena, neka nešto ostane kao iznenađenje - kazala je Danijela.

Album će se najprije prodavati na kioscima, a mjesec dana kasnije izaći će i njegovo deluxe izdanje - bolje opremljeno, s tim pjesmama koje će pomoći dovršiti Dinovi kolege. To će, najavljuje Danijela Dvornik, biti izdanje za glazboljupce.


Tekst pjesme

Ti misliš da ja mislin da ti misliš da
Ja mislin da ti misliš da je svemu kraj
Pa pitan da me pitaš da te pitan ja
Je l’ misliš da je naša ljubav
izgubila sjaj, baby
‘Ko je kriv draga
‘Ko je zva’ vraga
‘Ko je tu straga kome da
Odavno to već ne znaš 
ti ni ja
Al’ znan da si me totalno ispizdila
Pa iden ća ka i moj ćaća
I neman pojma kad se vraćan
Jer neću da se mača laćan
Kad stanje naše dobro svaćan
Oladija san pivo, stiša telefon
Da ne bi mora pričat s tvojom materon
Da tvoja spika mojoj glavi ne razjebe mir, baby
Ko je kriv draga...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije