Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izniman interes za 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'

Progledaj srcem: Neka vatra siđe
Foto: Laudato TV
1/3
14.02.2023.
u 13:37

Ulaznice za parter i donje tribine u Areni Zagreb su rasprodane.

Izniman interes posjetitelja vlada za ovogodišnji 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'. Ulaznice za parter i donje trbine su rasprodane, a danas su u prodaju puštene i gornje tribine. Zainteresirani mogu ulaznice po povoljnijoj cijeni kupiti još samo danas, a od sutra su u prodaji po redovnoj cijeni. Na TOP 10 listi događanja na Eventimu, koji je uz galerije Laudato jedini ovlašteni prodavatelj ulaznica, 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe' je na prvom mjestu.

Foto: Laudato TV

Podsjetimo, za razliku od dosadašnjih koncerata 'Progledaj srcem', 27.5.2023. bit će organiziran veliki molitveni dan u Areni Zagreb pred više od 17.000 posjetitelja. U cjelodnevnom duhovnom programu, koji počinje u 14 sati, sudjeluju fra Ivan Matić i Matej Galić, fra Stjepan Brčina i Amorose, vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te don Mijo Grozdanić i Emanuel. Organizatori kao posebnog gosta dovode američkog glumca Jima Caviezela. Voditelj je Marin Periš. Tijekom događaja bit će organiziran i poseban program za djecu. U dječjoj igraonici u vremenu od 14 do 21 sat odvijat će se premijerna projekcija svjetski poznate crtane serije 'Superknjiga', igra i druženje s junakom Gizmom. Zainteresirani roditelji djece između 4 i 10 godina mogu se prijaviti na kontakt@laudato.hr.  

Foto: Laudato TV

Organizatori ovog događaja, Laudato TV i Udruga 'Ime dobrote', prošle su godine napunili stadion Maksimir s više od 50 tisuća ljudi, a prema gore navedenome i u 2023. godini garantiraju događaj za pamćenje.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije