Tribina

Književni susret s Ivanom Aralicom u klubu Matice hrvatske

aralica
arhiva
10.04.2010.
u 18:36

Književni klub Matice hrvatske za srijedu priprema književni susret s Ivanom Aralicom. Književnika će ugostiti voditelj tribine Ante Stamać, a Književni klub novi je projekt Matice hrvatske.

Književni klub Matice hrvatske za srijedu, 14. travnja (u 19 sati), priprema književni susret s Ivanom Aralicom. Književnika će ugostiti voditelj tribine Ante Stamać, a Književni klub novi je projekt Matice hrvatske pokrenut radi popularizacije književnosti i razvijanja kulture čitanja te okupljanja obrazoavnih, mlađih i starijih, ljubitelja književnosti.

 U njemu jednom mjesečno gostuju vrsni hrvatski književnici koji govore o svom radu.

Komentara 9

OB
-obrisani-
23:12 10.04.2010.

10.04.2010. u 22:57h detour je napisao/la: to sto je aralica desnicar je legitimno, a to sto je primitivac i fasistoid je samo jadno \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Za razliku od tebe polupismenog tupavog ljevičara, koji domoljublje odmah smatra primitivnošću i fašistoidnošću ! A većeg ološa od vas u ovoj državi nema, tako da je samo vaše postojanje jadno ! Ali i najprimitivnijim oblicima života se dopušta u demokracijama da vegetiraju,a pa tako i vama beskorisnom i štetnom ljevičarskom šljamu !

SR
Srebren
23:16 10.04.2010.

detoure, vidim da trabunjaš pa te obavještavam da je pisac Ivan Aralica bio u partizanima. Kao i dr. Franjo Tuđman koji je omogućio da lijevu Hrvatsku (SKH) zamijeni ekstremno lijeva (HDZ).

SM
SMITSMIT
12:45 11.04.2010.

JUGONOSTALGIČARI BI SVOJE INSTANT-KLASIKE na Tribinu Matice Hrvatske...Tko im brani brati Šljive u Kumrovcu ili Nišu...sa Fakovcima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije