Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilica

Koncert grupe Boa u povodu 30. godišnjice postojanja

Boa
\"
27.02.2012.
u 13:26

Uz nekoliko svojih starih hitova Boa će premijerno izvesti nekoliko novih pjesama s idućeg albuma, uključujući i najnoviji singl "Fake“, koji se nedavno zavrtio u radijskom eteru

Kratki promotivni koncert grupe Boa održat će se u utorak 28. veljače od 21 sat u zagrebačkome klubu Pepermint.  Taj art-rock band ove godine slavi 30. godišnjicu glazbenog djelovanja pa stoga uz izlazak novog albuma najavljuju i niz popratnih aktivnosti, nastupa i koncerata.  Uz nekoliko svojih bezvremenih hitova Boa će  premijerno izvesti nekoliko novih pjesama s nadolazećeg albuma, uključujući i najnoviji singl "Fake“, koji se nedavno zavrtio u radijskom eteru.

Za svoj novi potencijalni hit bend je snimio i videospot koji će također biti premijerno prikazan na sutrašnjem nastupu u Pepermintu. Spot je režirala Lina Kovačević, diplomirana dizajnerica koja gradi uspješnu umjetničku karijeru u Engleskoj, pa se tako njezin rad trenutačno može vidjeti na izložbi dizajna IMPORT-EXPORT u veleposlanstvu RH u Londonu, a nedavno je nastupila kao VJ na otvorenju Carte Blanche Gallery u Londonu.

Nakon nastupa slijedi zabava u stilu 80-ih, a glazbu pušta DJ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije