Michael Jackson bit će pokopan na groblju Forest Lawn?

06.07.2009.
u 12:37

Prva službena indicija da će obitelj na posljednji počinak ispratiti Michaela Jacksona na groblju Forest Lawn došla je iz losangeleske policije. Pomoćnik šefa policije Jim McDonnell izjavio je da zaposlenici tog groblja surađuju s obitelji Jackson u planiranju posljednjeg ispraćaja, no nije potvrdio da će kralj popa uistinu biti pokopan na Forest Lawnu.

Inače, na groblju Forest Lawn pokopane su brojne hollywoodske zvijezde poput Bette Davis, Tellyja Savalasa, Bustera Keatona, Liberacea, ali i nedavno pod čudnim okolnostima preminuli David Carradine.

Pogreb u krugu najbližih bit će samo jedan dio događanja u utorak kada je planirana i velebna komemorativna svečanost u Staples centru u Los Angelesu kojoj će prisustvovati 8750 obožavatelja koji su ulaznice osvojili na internetskoj lutriji, ali i milijuni ljudi iz cijelog svijeta budući da će taj događaj prenositi najveće svjetske televizije. Za ulaznice se prijavilo milijun i 600 tisuća obožavatelja.

Pjevačeva obitelj nije službeno potvrdila gdje će Jackson biti pokopan. Zna se samo da će se najbliži od njega oprostiti u utorak ujutro. Također, prema izjavama dužnosnika tvrtke AEG Live koja planira javnu komemoraciju, nije predviđena procesija s lijesom s pjevačevim posmrtnim ostacima ulicama Los Angelesa.
(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije