'DOLAZAK KRALJA' Nakon sat i pol čekanja 'ukazao' se Michael i prozborio 'dvije riječi'

Michael Jackson: 'Nadolazeća turneja bit će posljednja u mojoj karijeri'

05.03.2009.
u 18:52

Nekoliko tisuća ljudi više od sat vremena čekalo je Michaela Jacksona i njegovo obraćanje medijima i javnosti u londonskoj O2 areni. Svi su se oni skupili kako bi čuli novosti o nadolazećoj turneji kralja popa.

Nakon prikazavanja dijelova njegovih najboljih videospotova, ukazao se i on, jedan i jedini kralj (iako već pomalo posrnuli) i izgovorio tri "sudbonosne" rečenice:

Voli obožavatelje, ali im više neće pjevati
- Ovo će biti moji posljednji koncerti. Svirat ću pjesme koje moji obožavatelji žele čuti. To je to, ovo je posljednji čin, vidimo se u srpnju. Volim vas puno, iz srca, zaista vas jako volim - rekao je Michael.

"This is it" naziv je njegove nadolazeće turneje, a to su i posljednje riječi koje je Michael pred svojim brojnim obožavateljima izgovorio tijekom trominutnog "ukazanja".

Publika je uz povike "Michael, volimo te!" ispratila svog idola s pozornice. Nije im smetalo što su ga čekali 90 minuta, bilo im je bitno da su čuli vijesti od Michaela i da će uskoro moći na njegove koncerte.

Turneja počinje 9. srpnja
Ipak, nismo čuli razloge zbog kojih je Michael nadolazeću turneju proglasio posljednjom. Nakon što je izjavio da su mu ovo posljednji koncerti činilo se kao da je krenuo objašnjavati zašto, izgovorio je tek riječi "zato što...", ali u tom trenutku publika ga je prekinula svojim histeričnim vrištanjem tako da se Michaelu prekinula misao.

U sklopu turneje koja počinje 9. srpnja Michael će održati 10 koncerata. Prodaja karata počinje danas, a rezervirati se mogu na internetskoj adresi michaeljacksonlive.com. Svi će koncerti biti održani u Londonu, u O2 areni.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije