Nova knjiga

Promocija romana Sudbina obitelji Meijer u izdanju Frakture

Sudbina obitelji Meijer, Charles Lewinsky
arhiva VL
01.04.2011.
u 14:32

Priča je to o četiri generacije švicarskih Židova na prijelazu stoljeća, u vremenima velikih promjena, o njihovim poslovnim, ljubavnim i drugim uspjesima i neuspjesima, o onima koji su uvijek obilježeni svojim porijeklom

Sudbina obitelji Meijer veličanstven je epski roman koji govori o četiri generacije švicarskih Židova na prijelazu stoljeća, u vremenima velikih promjena, o njihovim poslovnim, ljubavnim i drugim uspjesima i neuspjesima, o onima koji su uvijek obilježeni svojim porijeklom. Autor Charles Lewinsky napisao je velebnu sagu prepunu obrata i jakih ličnosti. Kroz sudbinu obitelji Meijer zrcali se povijest europskoga kontinenta od kraja devetnaestog stoljeća do Drugoga svjetskog rata.

Roman je nedavno objavila Fraktura, a promociaj knjige je u Židovskoj općini Zagreb (Palmotićeva 16),   u utorak 5. travnja u 19 sati. Na promociji će govoriti prevoditelj Andy Jelčić te urednik Seid Serdarević, a  ulomke iz romana čita Vlatka Bjegović.

Komentara 4

JB
Juda ben Tudum
00:00 02.04.2011.

woooow pa ja sam dijametralno i defragmentarno-sinteticki .... kao da me nesto popreko. pa to je nesto o holokaustu, a?

OB
-obrisani-
14:59 03.04.2011.

u 00:00h Juda ben Tudum je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ U intervjuu za nizozemski dnevni - Metro (papirnato izdanje, 5. studenog 2007, stranica 8) ima clanak pod nazivom \"Antisemieten hebben de joden nodig\" \"Antisemitima (kao tebi) su potrebni Zidovi\" ....(u prijevidu) “einn Generalverdacht” ... Nikada to nije pojedinac, uvijek to navodna grupa... cijela grupa je ucinjena \"osumnjicena\"... A ljudi poput tebe...za svoj NEuspjeh UVIJEK moraju kriviti nekog...

JB
Juda ben Tudum
12:49 04.04.2011.

?? pa ja sam zidov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije