Zoran Kostić Cane

Pustite ljude da žive od zemlje, a ne da idu ispod zemlje. Ja sam borac za čistoću života, i fizičku i psihičku

10.09.2024.
u 20:00

S osebujnim frontmenom Partibrejkersa razgovarali smo uoči njihova zagrebačkoga koncerta. Čovjek je s kojim se možete ili ne morate slagati, ali jedno je sigurno: uvijek je zanimljiv sugovornik. Govori o svojoj zbirci poezije, vjeri, sjećanjima na prve koncerte Partibrejkersa u Zagrebu. Dotaknuli smo se Tina Ujevića, a i vječne polemike “Beatlesi ili Stonesi”, a priča i o razlozima zbog kojih je podržao masovne prosvjede u Srbiji protiv otvaranja rudnika litija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije