Split

Rekordna posjećenost izložbe najboljih domaćih fotografija

Fotoklub Split
ar
22.08.2012.
u 08:02

Izložbu je dosad vidjelo više od 8036 posjetitelja, a najveći dio posjetitelja strani su turisti, gosti grada. Izložba se može vidjeti još danas

Izložba najboljih hrvatskih novinskih fotografija iz prošle godine "Hrvatska novinska fotografija 2011." najposjećenija je ovogodišnja izložba Fotokluba Split s više od  8036 posjetitelja. Najveći dio posjetitelja strani su turisti, gosti grada, kojima je ovo jedinstvena prilika da se upoznaju s najboljim radovima hrvatskih fotoreportera i ujedno i temama koje su zaokupljale pozornost domaćih fotografa u lanjskoj godini.

U knjizi dojmova upisani su brojni pozitivni, gotovo oduševljeni komentari na izložbu, s gotovo svih kontinenata – doslovno od Rio de Janeira u Južnoj Americi do Sydneyja u Australiji. Izložba se može pogledati još danas, do 22. kolovoza.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije