Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER Pjevač Sandi Cenov nakon dva je dana napustio kuću jer se osjećao sputano

Sandi Cenov: Ne podnosim gubitak slobode i autoritet

10.03.2008.
u 18:16

 Još od služenja u JNA nisam se osjećao tako sputano kao u toj kući  progovorio je pjevač Sandi Cenov o razlozima zbog kojih je nakon samo dva dana svojevoljno napustio Big Brotherovu kuću. Dodao je da ne podnosi osjećaj gubitka slobode, a upravo se on pojavio i odluka je pala.

Bilo je kratko, ali slatko, a srca stanara i gledatelja pjevač je pokušao osvojiti izvedbama pjesama koje će se naći na njegovu novom albumu pa mnogi sumnjaju da je pristanak na sudjelovanje u showu bio dobro isplaniran način autopromidžbe.
O tomu Sandi kaže:  To je besmisleno, pa oni su zvali mene, a ne ja njih, a nisu me pozvali zato što sam pekar ili dimnjačar, već pjevač pa sam to i radio.

Na ulazak u kuću tjerao ga je avanturizam, no za razliku od "Fear Factora", u kojem je sudjelovao, uzbuđenje u kući nije osjetio pa iskreno priznaje još nekoliko razloga za nagao izlazak:  U kući mi je bilo dosadno i strašno su mi nedostajale supruga i dijete.

I suprugu Ilinu njezin je Sandi iznenadio, a o tomu kaže:  Činilo se da je odlično, a kada je rekao da izlazi, skoro sam pala s fotelje, no presretna sam jer je doma!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije