Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nas sve čeka

Slijepčevičev film nagrađen u Cannesu otvara deseto izdanje Brač Film Festivala

Foto: BFF
1/3
04.07.2024.
u 14:32

Svečano otvaranje festivala je 7. kolovoza u Ljetnom kinu Supetar uz Vojka V i projekciju filma “Čovjek koji nije mogao šutjeti”, a uz niz filmskih hitova festival ove godine proširuje svoj program za djecu na program za mlade

Od 7. do 10. kolovoza u Supetru na otoku Braču održat će se jubilarni 10. Brač Film Festival. Festival koji posljednjih deset godina spaja mlade filmaše iz cijele regije i ove godine donosi najbolje od domaće produkcije.

Svečano otvaranje festivala započinje u srijedu 7. kolovoza u 20.30 sati u Ljetnom kinu Supetar kada će se prikazati prvi hrvatski dobitnik Zlatne palme Filmskog festivala u Cannesu “Čovjek koji nije mogao šutjeti” redatelja Nebojše Slijepčevića, nakon čega slijedi projekcija crnogorske komedije “Živi i zdravi” redatelja Ivana Marinovića sa Goranom Bogdanom, Tihanom Lazović i Goranom Slavićem u glavnim ulogama.

U dugometražnom programu očekuju se još i filmovi “FRKA” mladog autora Svebora Mihaela Jelića, crnogorski film “Sirin” redatelja Senada Šahmanovića, a festival u subotu 10. kolovoza zatvara projekcija kinohita “Posljednji strijelac” redatelja Darka Nikolića.

Festival ove godine proširuje svoj program za djecu na program za mlade te se u jutarnjim satima očekuju projekcije filmova za sve uzraste, od predškolaca do tinejdžera.

Brač Film Festival nastavlja svoju misiju pružanja potpore mladim studentima kroz studentski program autora iz regije.

Osim filmskog programa ove godine posjetitelje očekuje i koncert otvaranja - jedan od najpopularnijih izvođača VOJKO V koji će se održati u Ljetnom kinu nakon projekcije filma otvaranja.

Detaljan program dostupan je na web stranici www.bracfilmfestival.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije