Dokumentarac

Tonko Jović s legendama snima film o 40 godina kultnog Saloona

jović
Boris Ščitar/Pixell
26.01.2010.
u 18:02

U prostorima kluba na Tuškancu Jović je već snimio veći dio filma, i to uz pomoć sportskih legendi kao što su N. Plećaš, Z. i D. Šimenc te R. Prosinečki, ali i operetne dive S. Bagarić.

Vrsni dokumentarist Tonko Jović upravo snima dokumentarni film o četrdeset godina popularnog zagrebačkog kluba Saloona.

U prostorima kluba na Tuškancu Jović je već snimio veći dio filma, i to uz pomoć sportskih legendi kao što su Nikola Plećaš, Zlatko i Dubravko Šimenc te Robert Prosinečki, ali i operetne dive Sandre Bagarić.

Film će premijerno biti prikazan već 9. veljače, a time počinje i proslava velikog jubileja toga znamenitog zagrebačkog urbanog glazbenoga kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije