Pave Marinković

''Tužne komedije'' Pave Marinkovića u Booksi

Tužne komedije
27.04.2011.
u 14:57

Pave Marinković i glumački prijatelji promotivno će predstaviti ''Tužne komedije'' u zagrebačkoj Booksi

Predstavljanje knjige ''Tužne komedije'' Pave Marinkovića u izdanju Knjigomata održat će se u Booksi 28. travnja s početkom u 13.30 sati.

Predstavljanju će nazočiti i sam autor, a razgovor s njime vodit će Ivica Prtenjača.

Žarko Potočnjak, Vedran Mlikota i drugi glumački prijatelji odigrat će prizore iz Marinkovićevih komada ''Filip oktet i čarobna frula'', ''Solumov kraj'', ''Dom od kiše'', ''Tri mature'' i ''Dnevnik učitelja plesa''.

Pavo Marinković, dramatičar, scenarist i redatelj, rođen je u Zagrebu 1967. godine, diplomirao je na odsjeku dramaturgije zagrebačke Akademije dramske umjetnosti, a do sada je osvojio mnoge nagrade za filmsko i dramsko stvaralaštvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije