Uskoro turneja 'Jackson 5 ' s Michaelom?

31.10.2008.
u 13:12

Kontroverzni pjevač Michael Jackson pridružit će se turneji "obiteljske" grupe "Jackson 5", rekao je njegov brat Jermaine, a prenose britanski mediji.

- To će biti obiteljsko okupljanje, kojemu će se pridružiti i naša sestra Janet. Mi, originalna postava "Jackson 5", odnosno Michael, Randy i ostali, već smo u studiju i planiramo nastupiti zajedno iduće godine - kazao je. No i 2003., a potom i prošle godine, Jermaine je najavljivao turneju koja se do sada nije ostvarila.

Nagađanja o ponovnom okupljanju članova nekad popularne grupe kruže već godinama. Zadnji su se put članovi originalne postave okupili na koncertu 2001., kada se proslavljalo Michaelovih 30 godina u svijetu glazbe.

No, čini se, da se Michael pritajio, otkad je 2005. oslobođen optužnice koja ga je teretila za zlostavljanje maloljetnika. Prošle je godine radio na singlu koji se snimao u humanitarne svrhe za žrtve uragana Katrina, no nikad nije ugledao svjetlo dana, a navodno je počeo raditi i na novom albumu, no nije poznato u kojoj je fazi.

Ako se turneja grupe "Jackson 5" uspije realizirati s Michaelom, njihovi, a posebno Michaelovi obožavatelji, bit će oduševljeni. Grupa je bila iznimno popularna sedamdesetih godina kada su Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Michael i Randy imali brojne hitove. Michaelova samostalna karijera zasjenila je karijeru njegove braće osamdesetih, a uspješnu samostalnu karijeru ostvarila je i njihova sestra Janet Jackson.

(Hina)


Michael Jackson niječe da će sudjelovati u turneji skupine Jackson Five

Michael Jackson je u petak zanijekao da će sudjelovati u ponovnom okupljanju obiteljske skupine Jackson Five, kako je ovih dana izjavio njegov stariji brat Jermaine za australsku novinsku agenciju. "Volim i svesrdno podupirem svoju braću i sestre, s kojima sam proživio puno lijepih trenutaka, ali sigurno ne planiram snimati ni ići s njima na turneje", rekao je svjetski poznati pop pjevač, prema priopćenju. "Trenutačno sam u studiju i radim na novim, veoma zanimljivim projektima i nadam se da ću ih uskoro predstaviti svojim obožavateljima", dodaje se u tekstu priopćenja koje se pripisuje pedesetogodišnjoj glazbenoj zvijezdi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije