Koncert

Violinist Gilles Apap za svečani kraj humanitarne akcije

Gilles Apap
arhiva VL
29.11.2010.
u 13:59

Gilles Apap je francuski violinist, virtuoz kojeg je čuveni Yehudi Menuhin nazvao violinistom 21. stoljeća

Rotary klubovi Zagreb, Gradec i Medvedgrad će u srijedu, 1. prosinca, velikim božićnim koncertom violinista Gillesa Apapa u KD Vatroslav Lisinski (u 19.30 sati) svečano obilježili završetak humanitarne akcije „Rotary za izvrsnost“.

Gilles Apap je francuski violinist, virtuoz kojeg je čuveni Yehudi Menuhin nazvao violinistom 21. stoljeća, a u Lisinskom će sa Zagrebačkim solistima izvesti poznata djela J. S. Bacha, W. A. Mozarta (violinski koncert broj 216), A. Pärta (Fratres) i A. Vivaldija (Četiri godišnja doba) te skladbu “Samba da camera”, koju je posebno za Zagrebačke soliste komponirao predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije