Osvijestite se

3 znaka da zaista izlazite s pogrešnim frajerima

Par
Foto: Thinkstock
09.10.2014.
u 14:02

Vjerojatno ste više puta čuli da, ako želite upoznati onog “pravog”, morate se neprestano kretati i upoznavati ljude, pa i potencijalne partnere.

Ako ste u dvadesetim ili ranim tridesetim godinama, i pri tom niste u vezi, sigurno vam je muka od mnogih “stručnih” savjeta kako pronaći partnera.

Vjerojatno ste više puta čuli da, ako želite upoznati onog “pravog”, morate se neprestano kretati i upoznavati ljude, pa i potencijalne partnere. Ovo je, nažalost, samo odraz moderne kulture, koja govori da su sastanci zapravo igra brojki i da količina neminovno izrodi kvalitetu.

Ovo nije dobro pravilo, pogotovo kad je upoznavanje s muškarcima u pitanju. Je li nam uz pritisak zbog toga što nismo vezi, potrebna i stresna pomisao da moramo neprestano izlaziti s muškarcima?

1. Sastanci radi sastanaka

Ako je ovo vaš slučaj, vi izlazite s pogrešnim muškarcima. Provodite dragocjeno vrijeme s osobama s kojima nemate ništa zajedničko. Ako izlazite s mnogo različitih muškaraca, možete ostati slomljena srca jer se vrlo lako možete zaljubiti u nekog samo zato što se tu našao, a zapravo nije za vas. Trošite i dragocjenu energiju na veze koje su osuđene na propast.

2. Bojite se da ćete ostati sami

Strah od usamljenosti predstavlja dobru motivaciju da izlazite često s muškarcima. Ako ne savladate strah, to vam može uništiti ljubavni život. Vama je očajnički potrebna pažnja drugih muškaraca samo da biste pobjegli od sebe i svojih misli i vrlo lako vam se može dogoditi da stvarno pretjerate s izlascima.

3. Shvaćate izlaske s muškarcima kao posao

Jeste li u jednom danu dogovorili sastanke s trojicom različitih muškaraca? Oni će primijetiti u jednom trenutku da im ne posvećujete punu pažnju. Kako i ne bi? Dok ste na prvom sastanku, razmišljate o drugom, a kod trećeg već ćete pogubiti sve konce. Naš mozak ne funkcionira tako.

Potrebno je pažnje i vremena kako biste proveli kvalitetno vrijeme s nekom osobom. Vaša viđanja s različitim muškarcima izgledat će kao poslovni sastanci ako ih dogovorite previše.

>>Teško je reći 'oprosti'? Evo savjeta kako se ispričati

>>Udala se za samu sebe, evo zašto

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:16 09.10.2014.

Jos jedan clanak ni o cemu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije