Hm...

4 stvari koje muškarci misle, ali ih neće izgovoriti

muškarac
Foto: Thinkstock
26.06.2014.
u 08:50

Teško je razumjeti osobe koje nisu baš "od velike priče". Tada se nalazite u situaciji da morate čitati misli. Ovo je 5 stvari koje muškarci misle, ali ih neće reći na glas

Često čujemo kako su žene jako komplicirane i teško ih je razumjeti, no nije puno drukčije niti kada su muškarci u pitanju.

Teško je razumjeti osobe koje nisu baš "od velike priče". Tada se nalazite u situaciji da morate čitati misli. Ovo je 5 stvari koje muškarci misle, ali ih neće reći na glas, piše TOI.

1. Vole biti neobavezni

Djevojke smatraju da muškarci vole samački život pun zabave i izlazaka te da će se "skarsiti" pretežno radi toga što tako društvo nalaže. Nije to tako daleko od istine. Iako ima muškaraca koji žele imati i voljeti samo jednu ženu do kraja života, većina će ulaziti iz veze u vezu ili imati još jednu "sastrane" jer su oni zapravo poput djece.

2. Vole biti "neulovljivi"

Vole muškarci zavoditi i osvajati djevojke, ali isto tako vole biti u obrnutoj ulozi. Jednom kada otkriju ljubav sve će se promijeniti. Kada su "osvojeni", muškarci vole kada im žene pružaju dovoljno pozornosti.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3. Ne žele da "padnete" na njihovog prijatelja

Muškarci zaista ne žele da padnete na njihove prijatelje, baš kao ni što ne ćele da žene rade prekovremeno i ostaju dulje na poslu samo zato da bi udovoljile svojim prijateljicama ili kolegicama jer to znači da niste svu pozornost usmjerili smao na njega. Zvuči djetinjasto, ali tako je.

4. Boje se da će ih djevojka ostaviti

Dok većina časopisa piše o tome kako su muškarci ti koji češće varaju, objavljuju razne vodiče kako ga osvojiti i zadržati, činjenica je da su zapravo muškarci ti koji se često boje da budu ostavljeni.

>>Ako stalno kukate, potjerat ćete ga! Muškarci vole jake žene

>>Stvari koje ne bi smjeli nikada govoriti o bivšem partneru

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
10:35 26.06.2014.

Muškarci obično misle: ¨mala joj kak te bi nategnul uh¨....al samo rijetkima (onima bez osnovne škole) to stvarno i izleti ;-))

TP
Tihomir Prdež
09:59 26.06.2014.

to je 4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije