Otvorite oči

5 znakova koji će otkriti je li s vama samo zbog seksa

Kondomi i sex
Foto: Thinkstock
30.01.2015.
u 22:00

"Nisam materijal za vezu". KOliko ste samo puta dosada čuli taj izgovor?

Ako ste u vezi već neko vrijeme, sigurno ste si barem jednom postavili pitanje: Je li s vama samo zbog seksa?

Ako vas muči ta nedoumica, naučite prepoznati znakove koji to otkrivaju. Ovo je 5 znakova koji će vam dati odgovor na to pitanje...

1. Nikada niste bili na spoju

Iako vam se može činiti romantično da će u 22.30h sati, nakon naporne radne smjene ili direktno s nekog puta doći do vas samo da vas poljubi, ipak biste se trebali zapitati zašto vas nikad nije odveo na neki spoj, večeru, u neki klub...Ako je jedino mjesto na kojem ste se zajedno družili unutar vaša ili njegova 4 zida, to može značiti da je s vama samo zbog jedne stvari...

2. Nije vas upoznao sa svojim prijateljima

Ako ste u vezi više od tri mjeseca i imate redovne seksualne odnose, a ne znate njegove prijatelje, u nevolji ste. Ako želi nešto ozbiljno s vama on će vas upoznati sa svojim prijateljima kroz tjedan ili dva. Ako do toga još uvijek nije došlo, vrijeme je za zabrinutost. Pozovite ga na neki ručak na koji će doći i vaši prijatelji ili mu javite da imate karte za kino za najnoviji filmski hit i vidite kakvu će imati reakciju. Ako sve to odbije, možda je vrijeme da vi odbijete njega.

3. Obećava brda i doline

Lijepo je ako imate pored sebe muškarca koji će vas obasipati pažnjom. No ako do toga dođe prebrzo, na početku veze, vjerojatno samo pokušava srušiti vašu obranu. Aako ga pustite da čeka neko vrijeme na seks s vama, uvidjet ćete je li se njegovo ponašanje mijenja ili zaista i dalje stoji kod onoga što je govorio i prije....

4. Nisam materijal za vezu

Toliko ste puta čuli taj izgovor da više ne trepnete kada ga čujete nanovo...Ali ako ste ostali u toj vezi unatoč tome što ste čuli, za slomljeno srce nemojte kriviti njega. Ipak, on vas je upozorio..

5. Neće prespavati kod vas

Pretpostavimo da imate svoj kutak i uvjete da vaš partner može jednu noć prespavati kod vas nakon seksa. Ali to nikada ne učini. Uvijek se žurno sprema kući s raznim izgovorima... Upravo to izbjegavanje da zajedno dočekate iduće jutro jedno je od glavnih pokazatelja da ćete u toj vezi dobiti samo- seks!

>>Ovo nikako nemojte raditi u krevetu

>>S ovih šest trikova poboljšajte svoj seksualni život

Komentara 2

OP
openheimer2
23:12 30.01.2015.

svaki dan sve gora i gora saznanja do kad tako do kad ?

IK
ikonoklast
14:30 31.01.2015.

a možda sam ja s njim samo zbog novaca ko ce znat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije