seksi anđelica SAVJETUJE

Adriana Lima: Čokolada razbuktava strasti pa je jedite za Valentinovo

lima
Foto: Pixsell
07.02.2015.
u 18:31

– Moj prijedlog ženama za Valentinovo je crni, čipkasti korzet. Klasika uvijek pali – savjetuje 33-godišnja Adriana pripadnicama nježnijeg spola. Bivša supruga košarkaša Marka Jarića nedavno je viđena kako se drži za ruke s nepoznatim muškarcem pa su se mediji raspisali o tome da anđelica ponovno ljubi, no Adriana o tome šuti kao zalivena.

Pozirajući ispred velikog crvenog srca u Las Vegasu prelijepa Adriana Lima, model seksi donjeg rublja Victoria’s Secret, počela je slaviti Valentinovo. Manekenki će čitav tjedan uoči najromantičnijeg blagdana koji se slavi u subotu biti u znaku ljubavi i romantike jer promovira donje rublje koje je idealno za Dan zaljubljenih.

– Moj prijedlog ženama za Valentinovo je crni, čipkasti korzet. Klasika uvijek pali. Što se tiče hrane koja je najprigodnija za taj dan, to bi bila čokolada jer razbuktava strasti. A i čokolada je moja omiljena poslastica – savjetuje 33-godišnja Adriana pripadnicama nježnijeg spola. Bivša supruga košarkaša Marka Jarića nedavno je viđena kako se drži za ruke s nepoznatim muškarcem pa su se mediji raspisali o tome da anđelica ponovno ljubi, no Adriana o tome šuti kao zalivena. Ne otkriva hoće li za Dan zaljubljenih uživati u društvu nekog posebnog, ali zato iskreno kaže kako bi voljela provesti taj dan. – Ove godine puno sam putovala pa bi mi mirna večer kod kuće bila savršen dar za Valentinovo – ističe Lima. No kada bi bila odmornija i raspoložena za romantiku, evo kako bi izgledalo njezino idealno Valentinovo:

Foto: Instagram

– Bila bi to kućna večera uz kamin, a moj dragi poklonio bi mi ruže – kaže Adriana pa otkriva da joj najdraži dar koji je dobila za Valentinovo nije poklonio neki muškarac, nego njezine kćeri, petogodišnja Valentina i dvogodišnja Sienna. – Volim jednostavne darove. Najdraži su mi crteži koje mi nacrtaju moje kćeri. Uvijek su jako uzbuđene kad mi ih daju i crtaju ih s puno ljubavi – ističe. Adrianina kolegica, anđelica Lily Aldridge (29) u povodu Dana zaljubljenih također je otkrila jednu svoju tajnu. – Seks mi je draži od čokolade – rekla je Lily.

>> Slavna ljepotica ponovo ljubi?

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:09 07.02.2015.

I tata bi ;)

TR
trunjo
21:04 07.02.2015.

Što ta žena radi u životu osim šetanja po pisti polugola da bi zavrijedila djeliti savjete??????Bolje da su novinari pitali neku bakicu od 90 godina koja je cijeli život provela radeći najsurovije poslove pa bi ljudi rekli "ajd bar ima životnog iskustva i mudrosti" ovako....jadno....UH joj zaboravih da novinarstvo više nije mudrost,iskustvo,informacije nego žutilo,žutilo,žutilo i senzacija....Još ako ide od polugole ženske kud ćeš bolje

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
21:08 07.02.2015.

čokalda deblja diže šečer time uništava gušteraču a posljedično bubrege pa tko voli neka izvoli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije