dizajner modnih dodataka

Alessandro Michele novi je kreativni direktor Guccija

Alessandro Michele
Foto: Riccardo Giordano/IPA/PIXSELL
22.01.2015.
u 13:24

Iako se po kuloarima već mjesecima šuškalo kako će se Tom Ford vratiti na svoju staru poziciju kreativnog direktora, konačan odabir pao je na 42-godišnjeg perspektivnog dizajnera Alessandra Michaela.

Modni brend Gucci dobio je novog kreativnog direktora, Alessandra Michelea koji je naslijedio Fridu Giannini.

Michele je dizajner modnih dodataka i posljednje Guccijeve kolekcije muške mode netom predstavljene u Milanu.

Iako se po kuloarima već mjesecima šuškalo kako će se Tom Ford vratiti na svoju staru poziciju kreativnog direktora, konačan odabir je pao na 42-godišnjeg perspektivnog dizajnera Alessandra Michaela, piše Budi.in

Micheleu ovo nije prva uloga kreativnog direktora s obzirom na to da je već bio na toj poziciji u brendu koji se bavi proizvodnjom porculana, Ginor 1735 SpA, a koju je Gucci kupio prije dvije godine. Svoj talent je dizajner do sada imao prilike pokazati dizajniranjem modnih dodataka za Gucci, ali i posljednjom muškom kolekcijom za jesen 2014./2015. koja je izazvala svakojake reakcije modne publike i kritičara.

>>Ninoslav Babić: Ne kupujte krivotvorenu robu, može vas stajati 
i novca 
i zdravlja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije